GRAFISCHE DIENSTVERLENING EN DUURZAAM DRUKWERK, WIJ ZIJN JOUW PARTNER!

Bij Koninklijke Van der Most begrijpen we het belang van zorgvuldig en effectief aanbesteden. Als ervaren grafische dienstverlener worden we regelmatig uitgenodigd voor marktconsultaties en (meervoudig) onderhandse aanbestedingen en tenders, waarbij onze kennis en kunde in drukwerk, grafische vormgeving en toegankelijke communicatie centraal staat. We leveren hoogwaardig drukwerk in grote oplagen.

Aanbesteden met oog voor duurzaamheid en innovatie

Als inkoper op zoek naar een betrouwbare en innovatieve partner? Wij bieden niet alleen jarenlange ervaring in zowel Europese als lokale/onderhandse aanbestedingen en tenders, maar leggen ook een sterke nadruk op duurzaam inkopen en CO2-neutrale oplossingen. Bovendien verzorgen wij al jarenlang drukwerk voor onder andere (semi) overheidsinstanties, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en gemeenten.

Social return on investment

Onze toewijding aan maatschappelijk verantwoord ondernemen komt tot uiting in onze focus op Social Return on Investment (SROI). Dit houdt in dat we niet alleen resultaten leveren voor onze klanten, maar ook tastbare voordelen bieden aan de gemeenschap. Zo werken we voor de volgende generatie.

 Lokaal verbonden, globaal georiënteerd

Als lokaal gewortelde onderneming begrijpen we de waarde van onderhands en lokaal aanbesteden. Tegelijkertijd hebben we de capaciteit en ervaring om ook in de Europese markt succesvol te zijn.

KVDM_icon_vacature_Grafisch specialist

MEER INFORMATIE? NEEM CONTACT OP MET ONZE TENDERDESK

Voor meer informatie of het toesturen van documenten kun je contact opnemen met onze Tenderdesk via [email protected]. Samen verkennen we graag de mogelijkheden om uw volgende project impactvol te realiseren.

Judith Wonink

Tendermanager

e: [email protected]
t: +31 (0)578 699 616