ACCOUNTMANAGER

Heerde

 Minimaal hbo werk- en denkniveau en een aantal jaren werkervaring

32-40 uur

Delen

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven accountmanager voor de regio Oost-Nederland. Als accountmanager met enkele jaren relevante werkervaring lever je een positieve bijdrage aan het behalen van onze commerciële doelstellingen. Naast het onderhouden van ons netwerk van bestaande opdrachtgevers, weet jij potentiële nieuwe opdrachtgevers te binden aan Koninklijke Van der Most. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zie jij een functie binnen een hecht team van betrokken collega’s wel zitten? Lees dan snel verder

Wat ga je doen?

In ons snelgroeiende en innoverende familiebedrijf bouwen we voor de volgende generaties. Als  accountmanager bij Koninklijke Van der Most vertegenwoordig jij ons bedrijf in het oosten van ons land. Je bent verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van ons netwerk van bestaande opdrachtgevers. Je voorziet hen van passend advies en weet haarfijn in te spelen op de ontwikkelingen vanuit de markt. Voor jou is iedere opdrachtgever en iedere offerte een project op zich. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopdoelstellingen en de groei van ons bedrijf.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau of vergelijkbaar door ervaring verkregen;
  • Je hebt minimaal enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent resultaatgericht, overtuigend en communicatief sterk;
  • Je bent digitaal vaardig in Microsoft Office en diverse ERP systemen;
  • Je hebt een ‘hands on’ mentaliteit en denkt mee in oplossingen en mogelijkheden.

Wat bieden wij?

  • Een fijne werkplek bij een gezonde en stabiele organisatie. Kenmerkend voor ons familiebedrijf zijn de open cultuur, daadkracht en informele sfeer;
  • Veel ruimte voor eigen initiatief en het toevoegen van expertise aan de organisatie;
  • Een afwisselende en uitdagende functie in een groeiende, innovatieve en informele organisatie;
  • Een dynamische omgeving met ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een veelzijdigheid aan producten en diensten, jouw dag is nooit saai!

Geïnteresseerd?

Stuur je cv naar solliciteren@vandermost.com en beschrijf kort waarom jij graag met ons aan de slag gaat. Wil je nog extra informatie, mail of bel ons: 0578 699600.

Wie zijn wij?

Koninklijke Van der Most is allround grafisch producent en dienstverlener, wij zijn al 119 jaar toonaangevend binnen de grafische industrie. Wij maken grafische producten in eigen huis en verzorgen digitale communicatie, zoals de vormgeving, campagnes en de logistieke afhandeling. Dit doen we samen met 300 collega’s op drie locaties; op ons hoofdkantoor in Heerde, in Beegden en in Deventer.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.