christmas

All I Want For Christmas…..

Van ijsbanen tot kerstbroden en speciale verpakkingen… bij Koninklijke Van der Most zingen we het jaar 2018 zeker niet rustig uit! December is ook bij uitstek de maand om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de praktijk te brengen en dat doen wij zowel voor de lokale scholieren als voor kinderen die in een minder rooskleurige situatie zitten en in aanraking komen met het Centrum voor Internationale Kinderontvoering.

 

Centrum Internationale Kinderontvoering

Een jarenlange traditie; in december verblijden we onze relaties, opdrachtgevers en leveranciers met lekkere kerstbroden waarbij we, in samenwerking met de stichting Ladies Circle, de helft van het bedrag doneren aan een goed doel, dit jaar het Centrum Internationale Kinderontvoering.

Centrum Internationale Kinderontvoering (Centrum IKO) is het expertisecentrum voor ouders die geconfronteerd worden met een (dreigende) internationale kinderontvoering. Centrum IKO staat hen bij met kosteloos advies, begeleiding, voorlichting en mediation. Daarnaast zetten ze zich in om lotgenoten bij elkaar te brengen, bewustwording rondom kinderontvoering te vergroten en preventies dreigende ontvoeringen tegen te gaan. Kijk op www.kinderontvoering.org voor meer informatie.

 

 

Nieuwe verzendmethode

We versturen steeds meer producten in speciale enveloppen, gemaakt uit stevig karton. Niet alleen beschermd het onze producten gedurende het verzendproces, maar het is ook een fantastische marketingtool! De enveloppen kunnen we zowel enkel- als dubbelzijdig bedrukken t/m 4 kleuren PMS of full color. Louter een logo volstaat, maar wat valt nou beter op dan de envelop volledig in je eigen huisstijl te laten bedrukken?! Tijdens deze kerstperiode direct een goed middel om kerstwensen over te brengen.

Wilt u een sample ontvangen van deze verpakkingen? Stuur dan een mail naar [email protected].

enveloppen

 

IJsbaan ‘Feest voor iedereen’

Meer dan duizend scholieren uit Heerde en omstreken schaatsen medio december op de speciaal aangelegde ijsbaan in het centrum van Heerde, de plek waar ook het hoofdkantoor van Koninklijke Van der Most gevestigd is. De ijsbaan is onderdeel van de kerstmarkt dat is georganiseerd en aangelegd om meer saamhorigheidsgevoel te creëren. Wij hebben deze baan samen met andere lokale ondernemers mogelijk gemaakt. Schaatsen op deze ijsbaan kan 6 dagen lang en is inclusief chocolademelk en koekjes gratis en vrij toegankelijk

De directie en medewerkers van Koninklijke Van der Most en Moduli Print wensen u een gelukkig Kerstfeest en een voorspoedig 2019!