ALLROUND NABEWERKER (fulltime)

 Heerde
 MBO werk- en denkniveau, of door ervaring verkregen
 2-ploegendienst (6:00-14:00 uur / 14:00-22:00 uur)

 

Delen

Drukwerk vers van de pers is meestal niet direct klaar voor gebruik. Het moet bijvoorbeeld nog tot een brochure worden verwerkt of tot het juiste formaat worden gesneden. Voor onze productielocatie Ovimex in Deventer zijn wij op zoek naar een allround nabewerker die onze grafische producten tiptop klaarmaakt voor verzending. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zie jij een afwisselende functie bij een hecht en solide familiebedrijf wel zitten? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als allround nabewerker zorg jij voor de finishing touch van grafische producten. Snijden maar ook vouwen, hechten, rillen, stansen en lamineren; het valt allemaal onder jouw verantwoordelijkheid. Of het nu om handmatig of machinaal gevouwen en gehecht drukwerk gaat, jij zorgt voor het gewenste eindresultaat. Voor het in- en omstellen draai jij je hand niet om en ook het oplossen van storingen is geen probleem.

De werkzaamheden vinden plaats in een 2-ploegendienst waarbij je om de week werkt in de volgende tijdsblokken: 6.00 – 14.00 uur / 14.00 – 22.00 uur.

Wie ben jij?

We zoeken een enthousiaste collega met oog voor detail die nauwkeurig kan werken. Je hoeft niet per se ervaring te hebben met de gevraagde werkzaamheden, maar we zoeken een nieuwe collega die wel de wil heeft om de technieken snel onder de knie te krijgen. Verder heb je:

  • MBO werk- en denkniveau, of door ervaring verkregen;
  • Zelfstandig en probleemoplossend vermogen;
  • De leergierigheid om bij te blijven op jouw vakgebied;
  • Een servicegerichte en accurate instelling ten aanzien van machines en processen.

Wat bieden wij?

  • Een fulltime dienstverband bij een hecht familiebedrijf in de Nederlandse maakindustrie;
  • Een fijne werkplek in Heerde;
  • Vriendelijke collega’s die hard werken en gezelligheid goed kunnen combineren;
  • Een veelzijdigheid aan te produceren items, jouw dag is nooit saai!

Geïnteresseerd?

Stuur je cv naar [email protected] en beschrijf kort waarom jij graag met ons aan de slag gaat. Wil je nog extra informatie, mail of bel ons: 0578 699600.

Wie zijn wij?

Koninklijke Van der Most is allround grafisch producent en dienstverlener, wij zijn al 120 jaar toonaangevend binnen de grafische industrie. Wij produceren grafische producten in eigen huis en verzorgen de dienstverlening rondom communicatie, zoals vormgeving, campagnes en de logistieke afhandeling. Dit doen we met ruim 300 collega’s op drie locaties; op ons hoofdkantoor in Heerde, in Beegden en in Deventer. In Heerde wordt bovendien een interne BBL-opleiding aangeboden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.