ERVAREN MACHINE OPERATOR

Heerde

  Minimaal mbo-niveau 3 werk-/denkniveau

  Meerdere jaren ervaring als machine operator in een productieomgeving

Delen

Ter uitbreiding van ons team in Heerde zijn wij op zoek naar technisch kundige Machine Operators met gevoel voor kwaliteit! Hier vervaardigen we communicatiemiddelen voor onze nationale en internationale opdrachtgevers. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zie jij een technisch uitdagende functie binnen een toonaangevend familiebedrijf in de Nederlandse maakindustrie wel zitten? Lees dan verder

Wat ga je doen?

Als zelfstandig Machine Operator ben je eindverantwoordelijk voor jouw machine en houd je overzicht over het gehele productieproces. Hier maak jij enveloppen voorzien van hoogwaardig flexo drukwerk voor onze opdrachtgevers. De machine werkt optimaal doordat jij continu bezig bent deze in- en bij te stellen, de output te controleren en de prestaties te loggen. Je voert periodiek kwaliteitscontroles uit en weet hoe belangrijk goed onderhoud is. Je voert eerstelijnsonderhoud uit aan de machine, zorgt voor een schone werkomgeving en verhelpt storingen wanneer deze onverhoopt voorkomen! De uitdaging zit in het beheersen van de software en andere innovaties op onze machines, je bent nooit uitgeleerd. De werkzaamheden vinden plaats in de drieploegendienst (6.00 – 14.00 uur / 14.00 – 22.00 uur / 22.00 – 6.00 uur).

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste collega met breed technisch inzicht, oog voor detail die nauwkeurig kan werken en daarnaast uitdagingen altijd eerst zelf probeert op te lossen.

Verder heb je:

  • Meerdere jaren ervaring als Machine Operator in een productieomgeving
  • Minimaal mbo-niveau 3 werk-/denkniveau

Wat bieden wij:

  • Een fulltime dienstverband bij een toonaangevend familiebedrijf in de Nederlandse maakindustrie;
  • Een fijne werkplek in Heerde;
  • Vriendelijke collega’s die hard werken en gezelligheid goed kunnen combineren;
  • Een veelzijdigheid aan te produceren items, jouw dag is nooit saai!

Sta je nog aan het begin van je carrière en heb je een technische opleiding afgerond? We nodigen je van harte uit om te solliciteren. Via ons interne opleidingstraject brengen we jou de kneepjes van het vak bij.

Geïnteresseerd?

Laat ons weten waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie. Bel of mail ons: 0578 699611 [email protected]

Wie zijn wij?

Koninklijke Van der Most is allround grafisch producent en dienstverlener, wij zijn al 120 jaar toonaangevend binnen de grafische industrie. Wij maken grafische producten in eigen huis en verzorgen digitale communicatie, zoals de vormgeving, campagnes en de logistieke afhandeling. Dit doen we samen met ruim 300 enthousiaste collega’s op drie locaties; in Heerde, Deventer en in Beegden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.