GRAFISCH SPECIALIST

Heerde

 Hbo werk- en denkniveau of vergelijkbaar door ervaring verkregen

 32 – 40 uur

Delen

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven grafisch specialist die een veelheid aan opdrachten kan begeleiden en geen detail over het hoofd ziet. Ben jij een vakvrouw of -man en voel jij je aangesproken? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Als grafisch specialist ben je het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Je begeleidt de meest diverse opdrachten en projecten van aanvraag tot factuur en stemt hierbij de planning, productie, logistiek en communicatie perfect op elkaar af. Hierbij werk je nauw samen met jouw directe collega’s op de verkoopafdeling (20FTE) en de afdelingen planning, inkoop en calculatie. Iedere aanvraag zie jij als een project op zich. De vele mogelijkheden die het multimediale landschap te bieden heeft, zijn voor jou geen geheim en je voorziet hiermee onze opdrachtgevers van gevraagd en ongevraagd (grafisch) advies. Ook signaleer je interne procesverbeteringen en je wacht niet af om deze op een goede manier aan te kaarten.

Het is een ontzettend veelzijdige functie met zowel operationele als adviserende aspecten. Met jouw communicatieve vaardigheden weet jij onze opdrachtgevers positief te verrassen!

Hoe maak jij het verschil?

  • Je hebt:
  • Hbo werk- en denkniveau of vergelijkbaar door ervaring verkregen;
  • Een flinke dosis aantoonbare grafische kennis;
  • Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal;

Ervaring met Microsoft Navision is een pré.

Wat bieden wij?

  • Een fijne werkplek in regio Zwolle;
  • Vriendelijke collega’s die hard werken en gezelligheid goed kunnen combineren;
  • Een veelzijdige functie vanwege de diversiteit aan producten en diensten; bij ons is het nooit saai!

Geïnteresseerd?

Laat ons weten waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie bent en stuur een mail naar solliciteren@vandermost.com . Wil je nog wat extra info, mail of bel ons: 0578 699600 .

Wie zijn wij?

Koninklijke Van der Most is grafisch producent en dienstverlener, wij zijn al 119 jaar toonaangevend binnen de grafische industrie. Wij maken grafische producten in eigen huis en verzorgen de dienstverlening rondom communicatie, zoals vormgeving, on- en offline campagnes, fulfilment en de logistieke afhandeling. Dit doen we met ruim 300 collega’s op drie locaties; op ons hoofdkantoor in Heerde, in Beegden en in Deventer.