Handige knooier? Kom kennismaken met BBL-opleiding van Koninklijke Van der Most!

In anderhalf jaar je mbo-diploma machine operator op zak? Volg dan de unieke BBL-opleiding van Koninklijke Van der Most in Heerde.

Heb jij technisch talent en wil je graag leren door te doen? Kom dan op vrijdagmiddag 23 juni een kijkje nemen in ons bedrijf. Tijdens een kennissessie kom je van alles te weten over onze BBL-opleiding en maak je kennis met het werken in ons grafische machinepark. Bovendien ervaar je hoe het is om te werken met complexe machines.

Onze BBL-opleiding machine operator is een traject van anderhalf jaar. Theorie en praktijklessen wisselen elkaar af, je werkt en leert in kleine groepen van maximaal zeven leerlingen. Bij succesvolle afronding heb je een mbo-2-diploma op zak en baangarantie.  Heb jij technisch inzicht, ben jij een ‘handige knooier’ zoals we dat hier noemen en heb je een gezonde motivatie? Dan is deze opleiding iets voor jou! Bij Koninklijke van der Most leer je door te doen.

We ontmoeten je graag op vrijdag 23 juni tussen 14 en 16 uur bij Koninklijke Van der Most, Europaweg 7 in Heerde. Laat even weten of je komt en stuur een berichtje naar: [email protected] of 06 51328635.

Meer weten?