HR-Adviseur

Heerde

 Minimaal hbo werk- en denkniveau en 5 jaar relevante werkervaring

32-40 uur

Delen

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven senior HR-Adviseur. Een collega die het overzicht bewaakt, procesmatig & gedisciplineerd werkt en een betrouwbaar aanspreekpunt is voor collega’s. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zie jij een functie binnen een hecht team van betrokken collega’s wel zitten? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

In ons snelgroeiende en innoverende familiebedrijf bouwen we voor de volgende generaties. Als HR-Adviseur bij Koninklijke Van der Most draag je bij aan de professionalisering van de organisatie en de doorontwikkeling van het  HR-team. Er is al veel in gang gezet waarop jij verder kunt bouwen maar er zijn ook nog een aantal interessante vak gerelateerde uitdagingen, op diverse niveaus die aandacht verdienen. Daarnaast zorg je  ervoor dat alle HR processen soepel verlopen door het bieden van ondersteuning en advisering aan leidinggevenden. Dit betreft werving en selectie van nieuwe medewerkers en advisering en ondersteuning van de Wet Poortwachter.

Krijg jij energie van het gezamenlijk verder bouwen aan de professionalisering van ons familiebedrijf? Dan zoeken wij jou!

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan in de maakindustrie;
  • Jij bent een energieke professional die initiatieven neemt en in staat is om resultaten neer te zetten;
  • Je hebt up to date kennis van HR wet- en regelgeving;
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Heb jij een CROV of een vergelijkbare opleiding afgerond? Dan heb je een meer dan een streepje voor! 

Wat bieden wij?

  • Een fijne werkplek bij een gezonde en stabiele organisatie. Kenmerkend voor ons familiebedrijf zijn de open cultuur, daadkracht en informele sfeer;
  • Vriendelijke collega’s die hard werken en gezelligheid goed kunnen combineren;
  • Veel ruimte voor eigen initiatief en de mogelijkheid om HR-projecten op te zetten;
  • Een veelzijdigheid aan producten en diensten, jouw dag is nooit saai!

Geïnteresseerd?

Stuur je cv naar [email protected] en beschrijf kort waarom jij graag met ons aan de slag gaat. Wil je nog extra informatie, mail of bel ons: 0578 699600.

Wie zijn wij?

Koninklijke Van der Most is allround grafisch producent en dienstverlener, wij zijn al 120 jaar toonaangevend binnen de grafische industrie. Wij maken grafische producten in eigen huis en verzorgen digitale communicatie, zoals de vormgeving, campagnes en de logistieke afhandeling. Dit doen we samen met ruim 300 enthousiaste collega’s op drie locaties; in Heerde, Deventer en in Beegden.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.