DSC_3164_2560x1080

Junior Inkoper

Heerde

 Minimaal hbo werk- en denkniveau

32-40 uur

Delen

Wij zoeken een enthousiaste collega voor onze afdeling inkoop. Ben jij klaar voor een carrière in een vakgebied vol uitdagingen en wil je de kunst van inkopen leren en jezelf ontwikkelen binnen een hecht team van bevlogen collega’s? Dan is dit jouw kans!

Wat ga je doen?

Als Junior Inkoper bij ons familiebedrijf maak je deel uit van een dynamisch inkoopteam. Om dagelijks de mooiste producten voor onze opdrachtgevers te kunnen maken, is het van cruciaal belang dat de grondstoffen hiervoor op tijd beschikbaar zijn. Als inkoper ben je in dit proces verantwoordelijk voor het tijdig aanmaken van nieuwe orders. Samen met de inkoopmanager zorg je dat de juiste voorraad tijdig beschikbaar is voor productie. Je plaats orders en bespreekt afwijkingen met onze leveranciers en je draagt zorg voor de verwerking van bijbehorende facturen.

Wie zoeken wij?

Een leergierige en resultaatgerichte collega, die lef toont. Je krijgt de kans om je inkoopvaardigheden te ontwikkelen terwijl je meebouwt aan de toekomst voor de volgende generatie. Voor deze functie is het belangrijk dat je je goed kunt uitdrukken in het Nederlands en Engels.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, door opleiding of ervaring verkregen;
  • In het bezit van een NEVI diploma is een pré;
  • Ruime ervaring met administratieve werkzaamheden;
  • Je bent accuraat, proactief, cijfermatig zeer sterk en bekend met Excel;
  • Ervaring en kennis van Microsoft Dynamics;
  • Je bent secuur en hebt aangeboren gevoel voor kwaliteit;
  • Je bent leergierig en kan goed met tijdsdruk omgaan.

Wat bieden wij?

Een fijne werkplek in Heerde met goede arbeidsvoorwaarden bij een gezonde en stabiele organisatie, wij werken volgens de Grafische CAO. Je komt te werken in een hecht en betrokken team en binnen jouw vakgebied zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Kenmerkend voor ons familiebedrijf zijn de open cultuur, daadkracht en informele sfeer.

Geïnteresseerd?

Stuur je CV naar [email protected] en beschrijf kort waarom jij graag met ons aan de slag gaat. Wil je nogextra informatie, mail of bel ons: 0578- 699600.

Wie zijn wij?

Koninklijke Van der Most is allround grafisch producent en dienstverlener, wij zijn al 120 jaar toonaangevend binnen de grafische industrie. Wij maken grafische producten in eigen huis en verzorgen digitale communicatie, zoals de vormgeving, campagnes en de logistieke afhandeling. Dit doen we samen met ruim 300 enthousiaste collega’s op drie locaties; in Heerde, Deventer en in Beegden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.