MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST

Heerde

 Je hebt een afgeronde technische opleiding, op minimaal mbo-4 niveau of door ervaring verkregen

40 uur

Delen

Wij zoeken een nieuwe collega die wil werken in het mooiste grafische machinepark van Nederland! Een enthousiaste vakman of vakvrouw die punctueel is, overzicht houdt en de hand niet omdraait voor een klusje meer of minder. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zie jij een functie binnen een familiebedrijf met een hechte groep collega’s wel zitten? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van het machinepark; je verzorgt het preventieve onderhoud en voorkomt en verhelpt storingen en defecten, zodat er minimaal productieverlies ontstaat. Dit kunnen zowel elektrotechnische als mechanische storingen zijn en het repareren en/of vervangen van onderdelen. Je werkt nauw samen met collega’s van diverse afdelingen. Hierbij ben je niet terughoudend om verbeteringen te signaleren en dit aan te geven en te bespreken. Kortom, met jouw knowhow weet je iedereen positief te verrassen!

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde technische opleiding, op minimaal mbo-4 niveau of door ervaring verkregen;
  • Je bent fulltime beschikbaar in dagdienst, het draaien van storingsdiensten hoort ook bij deze functie;
  • Je bent elektrotechnisch en mechanisch onderlegd;
  • Je hebt enkele jaren werkervaring en beschikt over kennis op het gebied van besturingstechniek zoals PLC, pneumatiek/hydrauliek, frequentieregelaars en mechanische/elektrotechnische aandrijvingen.

Wat bieden wij?

  • Een gezellige werkplek in Heerde, Regio Zwolle;
  • Leuke collega’s die hard werken en gezelligheid goed kunnen combineren;
  • Een veelzijdig en technisch uitdagend machinepark, jouw dag is nooit saai!

Geïnteresseerd?

Stuur je CV naar [email protected] en beschrijf kort waarom jij graag met ons aan de slag gaat. Wil je nog extra informatie, mail of bel ons: 0578 699611

Wie zijn wij?

Koninklijke Van der Most is allround grafisch producent en dienstverlener, wij zijn al 120 jaar toonaangevend binnen de grafische industrie. Wij maken grafische producten in eigen huis en verzorgen digitale communicatie, zoals de vormgeving, campagnes en de logistieke afhandeling. Dit doen we samen met ruim 300 enthousiaste collega’s op drie locaties; in Heerde, Deventer en in Beegden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.