Avondexcursie Grafimedia Studiegroep

9 maart kwam een afvaardiging van bijna 60 leden van de GSOB naar Koninklijke Van der Most voor een avondexcursie. GSOB staat voor Grafimedia Studiegroep en heeft als doelstelling om het kennisniveau van vakgenoten uit de GrafiMediabranche voortdurend op peil te houden en op te frissen.

Wij hebben invulling aan deze doelstelling gegeven door eerst met een presentatie onze expertise kenbaar te maken. Vervolgens was het tijd om een kijkje in de keuken te nemen tijdens een rondleiding. De borrel na afloop gaf de gelegenheid tot het stellen van vragen, waar gretig gebruik van gemaakt werd.

Koninklijke Van der Most werkt sinds enkele jaren actief mee aan de rondleidingen: “Wij zijn erg trots op ons 110 jaar oude familiebedrijf. Dit willen we graag laten zien aan jong en oud. Voor jongeren doen we dit om de grafisch specialisten van de toekomst te helpen bij hun opleiding. Vaak kunnen ze bij ons hun eerste praktijkervaring opdoen. Ouderen leveren vaak ideeën aan waar wij als organisatie ons voordeel mee kunnen doen. Zo ontstaat er een mooie wisselwerking!”