Een nieuwe huisstijl

De nieuwe vrachtwagen rijdt al een tijdje rond en wellicht heb je het op andere plekken al mogen bewonderen: onze nieuwe huisstijl! Onze huisstijl is aangepast naar een frisse en moderne look én past bij onze huidige ambities, namelijk het zijn van grafisch producent én dienstverlener voor al uw communicatie. Belangrijke elementen van dit nieuwe ‘visitekaartje’ zijn ons logo en de slogan.

Een nieuw logo en een nieuwe style

Het logo is aangepast, na 14 jaar ‘Koninklijk’ mogen we ons kroontje met trots dragen, deze is daarom hoger geplaatst. Ook gebruiken we vanaf nu het woord ‘Koninklijke’ in ons logo. Daarnaast is het beeldmerk opnieuw gestyled, het lettertype aangepast naar een modernere variant en is het logo gecentreerd.

Een nieuwe slogan

Onze nieuwe slogan – GRAFISCH PRODUCENT EN DIENSTVERLENER VOOR AL UW COMMUNICATIE – benadrukt dat wij als allround grafisch producent alle online en offline communicatie verzorgen. Onder de noemer ‘Aanvullend Van der Most’ zetten wij onze diensten in om onze opdrachtgevers communicatief te laten slagen. Dit doen wij niet alleen als partner tijdens het implementatieproces voor nieuwe huisstijlen, maar ook in het faciliteren, opzetten, uitvoeren en analyseren van on- en offline campagnes.