Uitbreiding machinepark

MAAK UW RECLAME-UITING NU ÉCHT RENDABEL DOOR TE PERSONALISEREN VANAF 100 STUKS!

Marketingtool

Ondernemers binnen het MKB ondervinden vaak een barrière in het versturen van gepersonaliseerd drukwerk omwille van de prijs. Dit is zonde want het versturen van gepersonaliseerd drukwerk is juist een fantastische marketingtool! Sinds kort hebben wij de beschikking over de Astrojet die ons nog beter in staat stelt om kleine oplages digitaal in full color te printen, te personaliseren én te adresseren.

Astrojet

De Astro combineert de voordelen van offset en digitaal drukken. Het beschikt over de Memjet printtechnologie, hetgeen niet alleen een verfijning betekent van de bestaande inkjet-technologie, maar ook zorgt dat we kunnen printen met een ongekende snelheid én een prachtige kwaliteit.

Toepassingen

De Astro kan worden ingezet voor zowel vellen, kaartjes als enveloppen in grote én kleine producties. Typische toepassingen zijn het printen en personaliseren van briefpapier, facturatiepapier en enveloppen.

Vaak wordt hierbij een full color afdruk verwacht of gewenst, maar dat is in veel gevallen te kostbaar. Dit verandert nu een document geen vaste prijs meer heeft en door de snelle processor die zorgt dat we direct kunnen personaliseren en adresseren. Hierdoor kunnen organisaties die een kleinere oplage gepersonaliseerd drukwerk wensen deze marketingtool ook eenvoudig inzetten.

Milieu

Uiteraard hebben we bij de aanschaf van de Astro ook gekeken naar het milieuaspect. Deze digitale kleurenprinter is namelijk ook zeer milieuvriendelijk in verbruik. De machine hoeft niet op te warmen en maakt gebruik van een fuser waardoor het energieverbruik lager ligt dan bij conventionele systemen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de Astro binnen uw organisatie? Of wilt u een mailing verzorgen naar uw top 100 klanten? Bel of mail ons voor meer informatie!

M: edwin.van.dommelen@vandermost.com T: 0578 – 699658