BBL-opleiding met erkend MBO diploma bij Koninklijke van der Most

Wil jij een leuke baan bij een grote speler binnen de Nederlandse maakindustrie én binnen 1,5 jaar jouw MBO diploma halen? Zoek niet verder en kom werken bij Koninklijke Van der Most!

Het opleidingstraject

Samen met (maximaal) 7 andere leerlingen ga je voor 1,5 jaar een BBL-traject in. Dit betekent dat je, op onze locatie in Heerde, afwisselend theorie- en praktijklessen volgt en zo leert om (complexe) installaties en machines te begrijpen en te beheersen. We doen dit in samenwerking met onze opleidingspartner CBT en ROC.

Tijdens het opleidingstraject maak je stap voor stap kennis met de materialen, de (druk)technieken, de verschillende machines en het productieproces waarbij je wordt ondersteund door jouw mentoren. Naast het bijbrengen van technische skills focust de opleiding zich ook op competenties als; analyseren, oplossen van problemen en samenwerken met anderen.

Het traject rond je af met een erkend MBO-2 diploma, operator A – hiermee krijg je eindverantwoordelijkheid over een machine en zicht op een vaste baan!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken techneuten in spé die door veel praktijkervaring het werken met ons moderne machinepark in de vingers willen krijgen. Technisch inzicht en een gezonde motivatie om het  opleidingstraject van 1,5 jaar in te gaan vinden wij belangrijk! Verder:

  • Tenminste MBO-2 werk- en denkniveau
  • Aantoonbare interesse in techniek
  • Bereid om machines van A tot Z te leren kennen
  • Leergierig

Geïnteresseerd?

Wil je eerst wat meer informatie of heb je nog vragen? Bel dan naar 0578-699600