DE KRACHT VAN ONDERWIJS

Onderwijs is het krachtigste wapen dat je kunt gebruiken om de wereld te veranderen. Inspirerende woorden van Nelson Mandela. Wie een kind iets leert, investeert in de volgende generatie. Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk dat kinderen goed onderwijs krijgen. We proberen op onze eigen wijze van betekenis te zijn. Koninklijke Van der Most steunt Free a girl, deze organisatie biedt scholingsprogramma’s voor kwetsbare meisjes en vrouwen in India en Nepal. Ook zijn wij businesspartner van Warchild om kinderen in oorlogsgebied te helpen.

Onderwijs_Iconen_Set

Onze toegevoegde waarde voor scholen

Wij maken grafische producten voor scholen. Prachtige posters, mooie brochures, kleurrijke flyers, diploma’s die aan de wettelijke eisen voldoen met bijbehorende mappen, schriften en visitekaartjes: we kunnen alles voor u maken én leveren. Gepersonaliseerd communicatie-drukwerk en specifiek ontworpen voor úw school!

Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van ons brandportal, super handig voor onderwijsinstellingen met meerdere vestigingen. Uw huisstijl is gegarandeerd geborgd en u heeft altijd inzicht in de meest actuele voorraden. Onze webshop biedt tevens templates voor vormgeving en opmaak van uw grafische producten.

We produceren onze grafische producten voor het onderwijs zo duurzaam als mogelijk. Voor drukwerk gebruiken we inkt op basis van plantaardige olie. Ons proefwerkpapier is FSC-gecertificeerd en memoblocs worden gecoat met een in water oplosbare lijm, een uniek concept. Schrijfblokken zijn gemaakt van gerecycled en CO2-neutraal papier.

Ons vakmanschap is bekroond. Samen met u werken we aan de mooiste grafische producten. Aan producten met waarde waar we trots op zijn!

KVDM_icon_vacature_Grafisch specialist

BENIEUWD NAAR AL HET MOOIS DAT WE MAKEN?

Onze grafisch specialisten Rob Zeegers (+31 578 699 632) en Dennis Dalhuisen (+31 578 699 624) komen graag met u in contact om vragen te beantwoorden. Uw offerte aanvragen en opdrachten ontvangen we van harte op welkom@vandermost.com.

Rob Zeegers

Grafisch specialist

e: rob.zeegers@vandermost.com
t: +31 578 699 632

Dennis Dalhuisen

Grafisch specialist

e: dennis.dalhuisen@vandermost.com
t: +31 578 699 624