DE KRACHT VAN ONDERWIJS

Onderwijs is het krachtigste wapen dat je kunt gebruiken om de wereld te veranderen. Inspirerende woorden van Nelson Mandela. Wie een kind iets leert, investeert in de volgende generatie. Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk dat kinderen goed onderwijs krijgen. We proberen op onze eigen wijze van betekenis te zijn. Koninklijke Van der Most steunt Free a Girl, deze organisatie biedt scholingsprogramma’s voor kwetsbare meisjes en vrouwen in India en Nepal. Ook zijn wij businesspartner van War Child om kinderen in oorlogsgebied te helpen.

Onderwijs_Iconen_Set

Onze toegevoegde waarde voor scholen

Wij maken grafische producten voor scholen. Prachtige posters, mooie brochures, kleurrijke flyers, diploma’s die aan de wettelijke eisen voldoen met bijbehorende mappen, schriften en visitekaartjes: we kunnen alles maken én leveren. Gepersonaliseerd communicatie-drukwerk en specifiek ontworpen voor jouw school!

Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van ons brandportal, super handig voor onderwijsinstellingen met meerdere vestigingen. De huisstijl van jouw organisatie is gegarandeerd geborgd en je  hebt altijd inzicht in de meest actuele voorraden. Onze webshop biedt tevens templates voor vormgeving en opmaak van jouw grafische producten.

We produceren onze grafische producten voor het onderwijs zo duurzaam als mogelijk. Voor drukwerk gebruiken we inkt op basis van plantaardige olie. Ons proefwerkpapier is FSC-gecertificeerd en memoblocs worden gecoat met een in water oplosbare lijm, een uniek concept. Schrijfblokken zijn gemaakt van gerecycled en CO2-neutraal papier.

Ons vakmanschap is bekroond. Samen met jou werken we aan de mooiste grafische producten. Aan producten met waarde waar we trots op zijn!

KVDM_icon_vacature_Grafisch specialist

BENIEUWD NAAR AL HET MOOIS DAT WE MAKEN?

Ons grafisch specialist Robert Strating (+31 (0)6 139 406 89) komt graag met je in contact om vragen te beantwoorden.

Robert Strating

Accountmanager

e: [email protected]
t: +31 (0)6 139 406 89