War Child

War Child

Wij staan 100% achter de visie van WarChild. Een kind hoort te spelen en niet op te groeien in een agressieve en gevaarlijke omgeving. Daarom leveren wij als business partner een bijdrage om oorlogskinderen een beter bestaan te bieden. Deze bijdrage bestaat uit het aanbieden van onze diensten bij Direct Mail acties en het kosteloos produceren van enveloppen en het briefpapier.

GOED BEZIG VOOR WAR CHILD interview

KONINKLIJKE VAN DER MOST AL RUIM
20 JAAR GOED BEZIG VOOR WAR CHILD

“Ik vroeg laatst nog aan mijn vader hoe het ooit ontstaan is, maar niemand weet het meer”, lacht Marriël van der Most. Het familiebedrijf Koninklijke Van der Most is al meer dan twintig jaar #goedbezig voor War Child. Marriël ziet duidelijk de overeenkomsten tussen haar bedrijf en onze organisatie. “We staan voor continuïteit en zijn bezig met volgende generaties. Het gaat nooit om snelle winsten.”

SINDS VIJF JAAR LEIDT MARRIËL SAMEN MET HAAR VADER COR DE ALLROUND GRAFISCH PRODUCENT UIT HEERDE

KONINKLIJKE VAN DER MOST STEUNT AL RUIM TWINTIG JAAR ONS WERK IN CONFLICTGEBIEDEN WERELDWIJD

Kostenbesparing van jewelste

Van document tot deurmat. Zo vat je aardig samen wat Koninklijke Van der Most allemaal voor War Child doet. Printen, drukken, vouwen, versturen. Alles duurzaam en volledig gesponsord. Het levert ons een kostenbesparing van jewelste op en helpt ons ervoor zorgen dat de inkomsten gaan naar waar zij heen moeten: kinderen in oorlog. Ook met communicatie-advies maken Marriël en haar 360 collega’s een groot verschil voor ons. “In de toekomst willen wij jullie nog wel verder ondersteunen in de communicatie, met zowel daad als raad.”

“Begin klein en maak stappen”

Marriël is inmiddels de vierde generatie die aan het roer staat. Via Zoom laat zij een tekst aan de onderkant van haar computer zien: great things take time. “Van mijn vader heb ik geleerd niet zo ongeduldig te zijn. Ik wil altijd alles heel snel. Het liefst zou ik de hele wereld willen verbeteren, maar als je dat als doel voor ogen hebt, doe je uiteindelijk niets. Begin klein en maak stappen, want dan blijf je in beweging”, is haar filosofie.

“Het liefst zou ik de hele wereld willen verbeteren, maar als je dat doel voor ogen hebt, doe je uiteindelijk niets. Begin klein en maak stappen, want dan blijf je in beweging.” – Marriël van der Most

KONINKLIJKE VAN DER MOST STEUNT WAR CHILD VAN DOCUMENT TOT DEURMAT – VOLLEDIG DUURZAAM EN GESPONSORD

HET BEDRIJF HELPT ONS ONDER ANDERE AAN ENVELOPPEN EN BRIEFPAPIER VOOR ONZE DIRECT MAIL-ACTIES

Gewoon doén

Hoe het ooit begon, mag dan vergeten zijn – waarom de steun nu nog steeds hard nodig is, is helder. “Als ik op het nieuws kinderen in oorlog zie denk ik alleen maar: hoe kan het dat we niets geleerd hebben van het verleden? Daar kan ik met mijn hoofd niet bij. Ongelooflijk. Het blijft voor mij een een hoofdbreker hoe onrechtvaardig er met kinderen in de wereld wordt omgegaan.” Ver weg, maar ook dichtbij huis. “Waarom is er überhaupt discussie om vijfhonderd kinderen op Lesbos te helpen? Dat doe je gewoon”, klinkt het vastbesloten. “Maar ik ben heel positief ingesteld. Ik ben het vertrouwen in de mens niet verloren.

Meisjes zijn de toekomst

Met de geweldige hulp van Koninklijke Van der Most hoopt Marriël dat War Child vooral kinderen goed opleidt. En zeker meisjes, want dan wordt – in haar visie – de wereld toch weer een stukje beter en mooier. “Want zo leren zij respect afdwingen, kunnen zij voor hun eigen inkomen zorgen en worden ze minder snel op jonge leeftijd uitgehuwelijkt.”

MET HUN DRUKEXPERTISE EN COMMUNICATIEADVIES MAKEN MARRIËL EN HAAR 360 COLLEGA’S EEN GROOT VERSCHIL VOOR ONS

MARRIËL: “ALS JE MEISJES IN CONFLICTGEBIEDEN OPLEIDT, LEREN ZIJ RESPECT AFDWINGEN EN VOOR EIGEN INKOMEN ZORGEN”

#goedbezig voor kinderen in oorlog

Marriël en Koninklijke Van der Most zijn #goedbezig voor War Child. Ben jij geïnspireerd geraakt door hun bijzondere steun? Kom dan ook in actie op een manier die bij jouw onderneming past. Want alleen sámen halen we de oorlog uit een kind.

Kom in actie

Producten