One-stop-shop voor al uw
communicatie

Koninklijke Van der Most is allround grafisch producent en partner voor organisaties die veel te communiceren hebben.

Met allround grafisch producent bedoelen we dat wij alle mogelijke communicatieve uitingen in eigen huis produceren en afwerken in onze enveloppenfabriek, drukkerij en print- en mailcentrum. Als communicatie & campagne partner zetten wij onze producten in combinatie met onze diensten in om onze opdrachtgevers communicatief te laten scoren. Dit doen wij als partner tijdens het implementatieproces voor (nieuwe) huisstijlen, maar ook in het opzetten, uitvoeren en analyseren van on- en offline campagnes.

Onze toegevoegde waarde is dat wij een one-stop-shop zijn voor alle on-en offline communicatie. Dit betekent niet alleen één vast aanspreekpunt die op grafisch gebied adviseert, maar ook een team van professionals (ICT, Marketing & Logistiek) die adviseert hoe je de communicatiemiddelen op de beste manier in kan zetten om maximale conversie bij uw doelgroepen te genereren. Ook voor de logistieke afhandeling en warehousing  ben je bij Koninklijke Van der Most aan het juiste adres.  Meer over onze producten en aanvullende diensten →

Vakmanschap waar we trots op zijn

Een rijke historie

De geschiedenis van Koninklijke Van der Most begint in september 1904. Dat jaar opent Willem van der Most de deuren van drukkerij W. van der Most. In deze beginjaren worden hier met name nota’s gedrukt en briefpapier, enveloppen, labels en briefkaarten vervaardigd.

In 1946 vindt de eerste bedrijfsoverdracht plaats. De drie zonen van Willem van der Most zetten, met inmiddels 21 medewerkers, het bedrijf voort. De volgende mijlpaal is de aanschaf van de eerste enveloppenmachine in 1956. Dit moment is de aanleiding voor een onstuimige groeiperiode doordat het machinaal produceren van enveloppen een enorme vlucht neemt.

In de jaren die volgen blijft Van der Most zich ontwikkelen en de productielocatie wordt meerdere malen uitgebreid. De letterlijke bekroning op het werk is de uitreiking van het predicaat ‘Koninklijk’. Sinds 2004, het jaar waarin het 100-jarig bestaan gevierd werd, mogen we deze titel voeren.

Inmiddels werken we op vier locaties; Op onze productielocatie aan de Europaweg 7, in het logistieke centrum aan de Europaweg 6, in de Printshop gevestigd in het centrum van Heerde aan de Bonenburgerlaan én in Horn/Beegden bij Moduli Print B.V. De leiding is momenteel in handen van de derde en vierde generatie Van der Most, Cor van der Most en Marriël van der Most.