Certificaten & Kwaliteitszorg

Koninklijke Van der Most is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Deze certificering zien wij als een bevestiging van de kwaliteit van onze organisatie en de producten én diensten die deze organisatie voortbrengt. Het bewust zijn van kwaliteit in de breedste zin van het woord heeft Van der Most tot één van de meest toonaangevende bedrijven in de grafische branche gemaakt.

Certificaten

Maatschappelijk Ondernemen

ISO 14001:2004

Dit is een internationale toegepaste norm om de zorg voor het milieu te integreren in ons managementsysteem.

Duurzaam inkoop, version 2.1

Diensten en producten die we leveren, voldoen aan de duurzaamheidscriteria vastgesteld door het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

FSC

FSC-certificering draagt bij om de wereldwijde ontbossing een halt toe te roepen. FSC-gecertificeerd papier dat we inkopen is daarom afkomstig uit verantwoord beheerde bossen.

FIRA, Bronze

Fira maakt inzichtelijk hoe de duurzaamheidsprestaties van Koninklijke Van der Most zijn.

ClimateCalc

Koninklijke Van der Most gebruikt ClimateCalc voor het inzichtelijk maken van CO2 emissies en vervolgens te onderzoeken hoe deze te reduceren.

Kwaliteit

ISO 9001:2015

De internationale eisen van dit kwaliteitsmanagementsysteem bewijst dat we niet alleen kwaliteit leveren, maar ook dat we onze afspraken nakomen.

ISO 12647-2 & ISO 12647-7

Een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) beschrijft de risico's voor de veiligheid en gezondheid op de werkplek.

Arbo

OHSAS 18001:2007

OHSAS 18001 is de wereldwijd geaccepteerde norm met eisen voor een Arbo managementsysteem. Risico’s worden geïdentificeerd en geëvalueerd om deze vervolgens te verminderen.

ARBO RI&E GRAFIMEDIA, VERSIE 3

A risk inventory and evaluation (RI&E) outlines all risks to health and safety that are present in the workplace.

Beveiligd drukwerk

SMS:2008

Koninklijke Van der Most voldoet aan de strenge eisen van het Security Management System (SMS) voor het vervaardigen van drukwerk met waarde.