KVDM_logo_white

Toekomstvisie & Kernwaarden

Koninklijke Van der Most bestaat 115 jaar! Met dit jubileum blikken we terug op de afgelopen jaren waarin we van een kleine eenmanszaak zijn uitgegroeid tot een organisatie met 3 vestigingen, 350 collega’s dat opereert over geheel Europa en daarbuiten. Daarnaast is het ook een uitgelezen moment om vóóruit te kijken.

Koninklijke van der Most groeit, we hebben een heldere visie op de toekomst met genoeg creatieve ideeën tot bloei en innovatie om uit te kijken naar ons 125-jarig jubileum!

Toekomstvisie

Last man standing

LAST MAN STANDING

We willen zo lang als mogelijk 1,5 miljard enveloppen en 2 miljard briefpapier en formulieren per jaar blijven produceren. Zo lang we de basis goed houden biedt dit ons voldoende ruimte om producten en diensten door te ontwikkelen.

Grafisch

GRAFISCH PRODUCENT & DIENSTVERLENER VOOR ALLE COMMUNICATIE

We bieden méér aan bestaande klanten. Zoals bijvoorbeeld onze Mostshop die is doorontwikkeld naar een online-platform waarmee we in de complete communicatiebehoefte van onze opdrachtgevers kunnen voorzien.

Kuikendoos

DE NIEUWE KUIKENDOOS

We gaan een nieuw product ontwikkelen. Voor de Tweede Wereldoorlog produceerden we met name meelzakken en kuikendozen, na de Tweede Wereldoorlog werd de envelop ons hoofdproduct. Daar komt nu een nieuw, toekomstbestendig product voor in de plaats.

Kernwaarden

Om relevant te blijven zetten wij de volgende stap in de professionalisering van onze organisatie. Daar is Verbinding, Vitaliteit en Vakmanschap voor nodig.

Onze kernwaarden staan voor wat wij belangrijk vinden en waar wij in geloven. Niet alleen zijn dit dé belangrijkste thema’s in wat wij willen uitdragen naar onze opdrachtgevers, maar ook in onze onderlinge verhoudingen.

KVDM_bedrijfsthemas_verbinding
KVDM_bedrijfsthemas_vitaliteit
KVDM_bedrijfsthemas_vakmanschap

Wij zijn Koninklijke Van der Most en we leveren topkwaliteit, want wij zijn de designer onder de grafische bedrijven!

Wat merkt u hiervan?

Verbinding: We verbinden met onze opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers. Dit resulteert in een lange-termijn samenwerking om deze groepen zo optimaal mogelijk te bedienen.

Vitaliteit: Dit is het fundament van een gezonde organisatie. We blijven relevant voor onze klanten, werken duurzaam voor onze omgeving en medewerkers zijn met plezier en energie aan het werk. Hier hebben we allemaal een belangrijke rol in!

Vakmanschap: Dit betekent voor ons; écht goed zijn in wat we doen. Van offerte tot levering. We werken voortdurend aan onszelf waardoor we onze opdrachtgevers nog beter kunnen bedienen.

Wat betekent dit voor ons?

Verbinding: We hebben verschillende werkomgevingen, werkstijlen en achtergronden, van leidinggevende tot vakantiekracht, van denk- tot handwerk. We helpen elkaar presteren en behandelen elkaar met respect.

Vitaliteit: Wie fit en vitaal is werkt met meer plezier en energie. Zowel werknemer als werkgever dragen hier verantwoordelijkheid. Het is het fundament van onze gezonde organisatie en de wereld om ons heen.

Vakmanschap: Wij, als familiebedrijf met jarenlange ervaring, maken het verschil naar onze klanten vanuit vakmanschap. Wij zijn het beste in ons vak en de klant erkent ons hierin.

In deze film lichten we dit verder toe: