Overname Moduli Print

KONINKLIJKE VAN DER MOST VERSTERKT HAAR POSITIE MET OVERNAME MODULI PRINT!

23 april 2018  Heerde/Horn: Koninklijke Van der Most maakt vandaag bekend de nieuwe eigenaar te zijn van Moduli Print te Horn. Met de overname wil Koninklijke Van der Most haar positie in de Benelux verder versterken en uitbreiden in Duitsland.

Moduli Print, gevestigd te Horn, is met een omzet van ruim € 27 miljoen en bijna 70 medewerkers een toonaangevende drukkerij voor organisatiedrukwerk. Moduli Print is al jarenlang een betrouwbare partner voor haar klanten in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf biedt een totaaloplossing voor facilitair drukwerk, ongeacht de oplage of het type formulier.

De producten en dienstverlening van Moduli Print vormen een goede aanvulling op het aanbod van Koninklijke Van der Most. Zo vormen ze samen een nog sterker bedrijf met een stevige positie in de Europese grafische branche. Van der Most werd in 1904 door Willem van der Most opgericht en groeide uit tot allround grafisch producent en dienstverlener. Het familiebedrijf wordt op dit moment geleid door de derde en vierde generatie Van der Most.

Oud-eigenaar en directeur van Moduli Print, Nico Coenen blijft aan om het bedrijf in Horn, dat een zelfstandige entiteit blijft, aan te sturen. Nico Coenen: “Ik was op zoek naar een sterke strategische organisatie die de onderneming verder kan uitbreiden, gebruik makend van de kansen die de markt en onze klantsamenstelling bieden. Ik ben ervan overtuigd dat Koninklijke Van der Most een sterke partij in de markt is die op de juiste wijze hierbij aansluit. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat Moduli Print met de overname door Van der Most haar positie in de markt kan versterken en haar klanten nog beter kan bedienen.”

Koninklijke Van der Most, dat met name klanten in de Benelux bedient, verwacht met de overname haar marktpositie verder uit te bouwen. Rob van der Most, één van de directeuren van Van der Most: “Met de overname van Moduli Print versterken wij niet alleen onze positie in Nederland, maar ook in België en Duitsland en breiden we de productiecapaciteit uit. We halen bovendien vakmanschap en kennis in huis om onze producten en diensten verder te ontwikkelen en zo onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.