DE KRACHT VAN GEMEENTEN

De gemeente is een beetje van ons allemaal. We wonen, werken en leven in een gemeente. Samen geven we de lokale overheid vorm. Verbinding is daarbij een belangrijke waarde. De zorg voor inwoners is één van de kerntaken van de gemeente. Met onze grafische communicatie en diensten helpen we gemeenten graag met die belangrijke en mooie taak.

Wij geloven in de kracht van verbinding. Koninklijke Van der Most is een hecht en solide familiebedrijf. Wij maken en faciliteren hoogwaardige grafische communicatie in eigen huis; van ontwerp tot product, van concept tot levering.
We creëren, adviseren en innoveren. Dit doen wij met 250 betrokken medewerkers in de ontwerpstudio, de drukkerij, het print- en mailcentrum, de nabewerking/fulfilment, de logistieke hub, in onze enveloppenfabriek en op de commerciële afdeling.
We zetten onze mooie producten en diensten graag in, zodat echt iedereen in de gemeente mee kan doen. Benieuwd hoe we dat doen? Lees snel verder!

Iconen drukwerk+hartje

Onze toegevoegde waarde voor gemeenten

Samen werken we aan de wereld van morgen. Het toegankelijk maken van communicatie is één van onze specialismes. Wij  helpen gemeenten de online omgeving en documentatie zo vorm te geven dat (digitale) drempels worden weggenomen voor een grote groep mensen. Wij zorgen dat drukwerk, websites en apps digitaal toegankelijk zijn zodat echt iedereen kan meedoen!

Ook adviseren we graag over ons brandportal De Mostshop, superhandig om alle inkomende en uitgaande communicatie te managen. Met een paar clicks ontwerp je een prachtige poster of informatieve factsheet in de unieke huisstijl van jouw gemeente.

Maak kennis met de digitale postkamer! Wij zorgen dat ongestructureerde documenten op de juiste plek terecht komen en passen we de uitgaande communicatie aan naar het favoriete kanaal van de inwoners.
Met de digitale postkamer verbeter je de communicatie met de bewoners maar ook intern binnen de gemeentelijke organisatie.

Signing, stickers, brochures maar ook enveloppen, visitekaartjes en mappen: met ons drukwerk en promotionele items maak je gegarandeerd impact. Ook voor premiums zoals luxe cadeauboxen, roll-up banners en visuals ben je bij ons aan het juiste adres!
Onze grafische producten zijn van hoge kwaliteit en omdat we alles in eigen huis produceren zijn we een betrouwbare leverancier. Onze ontwerpstudio helpt graag bij het ontwerpen van de items.

KVDM_icon_vacature_Grafisch specialist

BENIEUWD NAAR AL HET MOOIS DAT WE MAKEN?

Ons grafisch specialist Dennis Dalhuisen (+31 578 699 624) komt graag met je in contact om vragen te beantwoorden.

Bij Koninklijke Van der Most begrijpen we het belang van zorgvuldig en effectief aanbesteden. Neem voor meer informatie contact op met ons tendermanager Judith Wonink. 

Dennis Dalhuisen

Grafisch specialist

e: [email protected]
t: +31 578 699 624

Judith Wonink

Tendermanager

e: [email protected]
t: +31 (0)578 699 616