VERGUNNINGEN EN WAARDEPAPIEREN

Vergunningen:
Vergunningen en licenties vormgeven en (laten produceren) kan in onze Mostshop! Hiervoor bouwen we templates met een vast stramien waarbij verantwoordelijken binnen een handomdraai een correcte vergunning kunnen maken. Handig bij: bouwvergunningen, horecavergunningen, evenementenvergunningen en parkeervergunningen.

Waardepapieren:
Een waardig bewaardocument, een brevet van ons vakmanschap! Wij ontwerpen en produceren diploma’s, certificaten, tickets, oorkondes en bewijzen van deelname.

Ons vakmanschap:

Een uniek watermerk: Ons waardepapier bevat een uniek watermerk, namelijk twee leeuwen met wapen.
UV-vezels: Ons waardepapier bevat UV vezels van 5 mm. Deze lichten op onder ultraviolet (UV) licht.
Irisdruk: Het ontwerp moet een vloeiend kleurverloop -de irisdruk- bevatten. Dit omdat een vloeiend kleurverloop moeilijk te reproduceren is, bij de omslag van 50% raster ‘breekt’ het beeld.
Microtekst: Het ontwerp moet microtekst bevatten. Deze tekst is te klein voor print- en kopieerapparaten om te kopiëren. De tekst is namelijk aanzienlijk kleiner dan 600 dpi en kan hierdoor niet gereproduceerd worden. De microtekst wordt gebruikt als een grafisch object (lijntje) in het ontwerp.
Beschermlaag die verkleurt bij mechanische of chemische aantasting: Het waardepapier dat wij leveren bevat een beschermlaag volgens CBS1. Dit wordt ook chemische beveiliging genoemd. CBS1 papier is zo behandeld dat het met ruim twintig verschillende zuren of bijtende middelen, felgekleurde vlekken geeft bij knoeien aan de cijfers en/of letters. Een absolute ‘must’ natuurlijk bij diploma’s. Daarnaast is het optisch dood papier. Dit papier licht niet op bij het aanschijnen met ultraviolet (UV) licht. Het papier bevat geen optische witmakers en is vervaardigd uit stevig 140 grams papier.

 

Waarom samenwerken met Koninklijke Van der Most?

*Productie én alle dienstverlening onder één dak
*ISO 9001-, ISO 12647-, ISO 14001 en ISO 27001 gecertificeerd.
*24/7 beschikbaar accountteam voor al uw communicatieve vraagstukken
*Optioneel: inlassen wekelijks spreekuur

Contact
KVDM_icon_vacature_Grafisch specialist

BENIEUWD NAAR AL HET MOOIS DAT WE MAKEN?

Onze grafisch specialist Dennis Dalhuisen (+31 578 699 624) komen graag met je in contact om vragen te beantwoorden.

Dennis Dalhuisen

Grafisch specialist

e: [email protected]
t: +31 578 699 624