Digitaal toegankelijk maken

en grafische vormgeving

Digitaal toegankelijk

Samen werken we aan de wereld van morgen. Een wereld waarin écht iedereen mee kan doen. Het toegankelijk maken van communicatie is één van onze specialismes. Wij helpen om de online omgeving en documentatie zo vorm te geven dat (digitale) drempels worden weggenomen voor een grote groep mensen.

Miljoenen Nederlanders hebben één of meerdere beperkingen. Denk daarbij aan mensen die blind, slechtziend of kleurenblind zijn, doof of slechthorend, motorisch beperkt of zwakbegaafd, autistisch of laaggeletterd. Wij zorgen dat drukwerk, websites en apps digitaal toegankelijk zijn. Dit doen we door het implementeren van voorleessoftware, het digitaal invulbaar/toegankelijk maken van drukwerk en het invoegen van tags aan documenten om het beter (voor)leesbaar en voor iedereen begrijpelijk te maken.

Grafische vormgeving

Met onze creatieve en grafische vormgeving gaan we graag aan de slag voor opdrachtgevers die hun mooie merk willen versterken. Wij zijn creatieve makers en houden van eenvoud. Terug naar de essentie om samen een merk te creëren en sprekende ontwerpen te maken. Daar hebben we niet alleen plezier in, daar zijn we ook goed in! Kijk voor meer informatie op mostbranded.nl

KVDM_icon_vacature_Grafisch specialist

BENIEUWD NAAR AL HET MOOIS DAT WE MAKEN?

Onze grafisch specialist Dennis Dalhuisen (+31 578 699 624) komen graag met je in contact om vragen te beantwoorden.

Dennis Dalhuisen

Grafisch specialist

e: [email protected]
t: +31 578 699 624