ONZE VISIE EN KERNWAARDEN

Waar we voor staan

Koninklijke Van der Most is één van de grootste grafische spelers in de Nederlandse maakindustrie. Een hecht en solide familiebedrijf waar we trots op zijn. Vakmanschap, vitaliteit en verbinding zijn onze kernwaarden, ze staan voor wat wij belangrijk vinden en waar wij in geloven. Niet alleen zijn dit dé belangrijkste thema’s die wij willen uitdragen naar onze opdrachtgevers, maar naar onze medewerkers en leveranciers.

VAKMANSCHAP

Vakmanschap betekent voor ons; écht goed zijn in wat we doen. Van offerte tot levering. We werken voortdurend aan onszelf waardoor we onze opdrachtgevers iedere dag beter kunnen bedienen.

VITALITEIT

Vitaliteit is het fundament van een gezond organisatie. We werken duurzaam voor én aan onze omgeving. We zijn een hecht team en hebben plezier in ons werk.

VERBINDING

We verbinden met onze opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers. We werken vaak al jarenlang samen en kunnen dankzij die verbinding relevant blijven.

Waar we voor gaan

Continuïteit staat bij Koninklijke van der Most op nummer één. We zijn een familiebedrijf en werken aan de wereld van morgen. We bouwen voor de volgende generatie. Dat we dat duurzaam doen is voor ons vanzelfsprekend. We investeren in mensen. We zien naar elkaar om, we verbinden en proberen betekenisvol te zijn voor de wereld om ons heen. Koninklijke van der Most kiest voor duurzame oplossingen die écht bijdragen aan een betere balans tussen mens en milieu.

Omdat we geloven in de kracht van onderwijs zijn wij business partner van Free a Girl en War Child. Kinderen zijn de toekomst. Wie een kind iets zinnigs leert, investeert in de volgende generaties. Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk dat de kinderen goed worden opgeleid, ongeacht waar ze opgroeien. Zeker bij meisjes is het lang niet overal ter wereld vanzelfsprekend dat ze op eigen kracht hun leven kunnen vormgeven.

Vernieuwing vraagt om creativiteit, flexibiliteit en daadkracht. En laat dat nu net in het DNA van Van der Most zitten. We regelen het, zo niet dan toch. Ondernemen en vernieuwen, altijd op basis van vakmanschap. Al bijna 120 jaar lang. Het is de heritage van Koninklijke Van der Most. Een waardevolle nalatenschap waarop we verder bouwen.

We bouwen ook aan een duurzame toekomst. We willen niet alleen het bedrijf toekomstbestendig maken maar ook onze leefomgeving. We geloven in het herstellen van ecosystemen. Een duurzame toekomst begint met het beschermen van onze beperkte, natuurlijke hulpbronnen. Dus CO2-uitstoot niet alleen compenseren maar we willen het ook terugdringen.

Met studio Most Branded bouwen we samen verder aan onze toekomst. Aan een grafisch huis, een vertrouwd adres voor alle communicatie. Most Branded inspireert, creëert en verbindt. Wij zijn creatieve makers en houden ervan iets sprekends te ontwerpen. Van advies tot strategie, van concept tot productie. Ons creatieve team gaat graag aan de slag voor jouw organisatie. Samen brengen we jouw merk tot leven!
We houden van eenvoud. Hoe ingewikkeld een onderwerp ook lijkt: wij brengen het terug tot de essentie. Naast Grafische vormgeving is het digitaal toegankelijk maken van informatie één van onze specialismes. Zo werken we aan een wereld waarin ieder mens écht kan meedoen.

Met onze brandportals bieden we een online platform voor creëren, organiseren, beheren en bestellen van alle communicatieproducten. Eén centraal bestelpunt met veel mogelijkheden voor verschillende gebruikers. We kunnen op maat functionaliteiten toevoegen. Van brandbook tot contentplanners maar ook een webshop, voorraadbeheer en een digitale postkamer behoren tot de opties voor jouw persoonlijke brandportal. Het digitaal toegankelijk maken is één van onze belangrijkste pijlers. We werken aan een wereld waarin ieder mensen écht mee kan doen. Wij maken een digitale omgeving toegankelijk door documenten zo vorm te geven dat digitale drempels worden weggenomen voor een grote groep mensen.

Strategie

Last man standing

LAST MAN STANDING

We willen zo lang als mogelijk 1,5 miljard enveloppen en 2 miljard briefpapier en formulieren per jaar blijven produceren. Zo lang we de basis goed houden biedt dit ons voldoende ruimte om producten en diensten door te ontwikkelen.

Grafisch

GRAFISCH PRODUCENT & DIENSTVERLENER VOOR ALLE COMMUNICATIE

We bieden méér aan bestaande klanten. Zoals bijvoorbeeld onze Mostshop die is doorontwikkeld naar een online-platform waarmee we in de complete communicatiebehoefte van onze opdrachtgevers kunnen voorzien.

Kuikendoos

DE NIEUWE KUIKENDOOS

We gaan een nieuw product ontwikkelen. Voor de Tweede Wereldoorlog produceerden we met name meelzakken en kuikendozen, na de Tweede Wereldoorlog werd de envelop ons hoofdproduct. Daar komt nu een nieuw, toekomstbestendig product voor in de plaats.

Kernwaarden

Om relevant te blijven zetten wij de volgende stap in de professionalisering van onze organisatie. Daar is Verbinding, Vitaliteit en Vakmanschap voor nodig.

Onze kernwaarden staan voor wat wij belangrijk vinden en waar wij in geloven. Niet alleen zijn dit dé belangrijkste thema’s in wat wij willen uitdragen naar onze opdrachtgevers, maar ook in onze onderlinge verhoudingen.

KVDM_bedrijfsthemas_verbinding
KVDM_bedrijfsthemas_vitaliteit
KVDM_bedrijfsthemas_vakmanschap

Wij zijn Koninklijke Van der Most en we leveren topkwaliteit, want wij zijn de designer onder de grafische bedrijven!

Wat merkt u hiervan?

Verbinding: We verbinden met onze opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers. Dit resulteert in een lange-termijn samenwerking om deze groepen zo optimaal mogelijk te bedienen.

Vitaliteit: Dit is het fundament van een gezonde organisatie. We blijven relevant voor onze klanten, werken duurzaam voor onze omgeving en medewerkers zijn met plezier en energie aan het werk. Hier hebben we allemaal een belangrijke rol in!

Vakmanschap: Dit betekent voor ons; écht goed zijn in wat we doen. Van offerte tot levering. We werken voortdurend aan onszelf waardoor we onze opdrachtgevers nog beter kunnen bedienen.

Wat betekent dit voor ons?

Verbinding: We hebben verschillende werkomgevingen, werkstijlen en achtergronden, van leidinggevende tot vakantiekracht, van denk- tot handwerk. We helpen elkaar presteren en behandelen elkaar met respect.

Vitaliteit: Wie fit en vitaal is werkt met meer plezier en energie. Zowel werknemer als werkgever dragen hier verantwoordelijkheid. Het is het fundament van onze gezonde organisatie en de wereld om ons heen.

Vakmanschap: Wij, als familiebedrijf met jarenlange ervaring, maken het verschil naar onze klanten vanuit vakmanschap. Wij zijn het beste in ons vak en de klant erkent ons hierin.

In deze film lichten we dit verder toe: