Stage en afstuderen

Wil je jezelf ontwikkelen bij een toonaangevend bedrijf in de grafische sector? Ons familiebedrijf groeit en innoveert. We hebben dan ook doorlopend uitdagende stage- en afstudeeropdrachten, voor zowel mbo- als hbo-opleidingen. Je leert hier door te doen en wij leren weer van jou!
Het is mogelijk stage te lopen op diverse afdelingen: van Verkoop en IT tot Inkoop en Logistiek. Maar ook zijn er mooie en leerzame stage-opdrachten bij HR, Finance en Communicatie. 

We ontmoeten je graag om je stageopdracht te bespreken!

Interesse? Stuur een bericht naar [email protected]

Wij zijn een groeiend en innoverend familiebedrijf en zijn voortdurend op zoek naar stagiaires met een frisse blik en nieuwe inzichten. We hebben een leuke en uitdagende afstudeeropdracht waar je je  voor een halfjaar in vast kunt bijten.
> Lees meer

Ook als er geen vacature is die aansluit op jouw opleiding en vaardigheden, zijn we naar je op zoek!

> Lees meer

Als groeiend en innovatief familiebedrijf is er bij ons altijd plek voor stagiaires met een frisse blik en nieuwe inzichten. Wil jij jouw vaardigheden inzetten bij een toonaangevend bedrijf in de grafische branche?
> Lees meer

Als stagiair(e) op onze IT-afdeling ben jij onze IT-steun en toeverlaat. Dankzij jou kunnen collega’s, maar ook opdrachtgevers probleemloos werken. Je houdt je bezig met het beheer, verbeteren en implementeren van nieuwe systemen en applicaties.
> Lees meer

Als stagiair(e) communicatie bouw je mee aan Most Branded en zijn er mooie en leerzame opdrachten op jouw vakgebied bij Koninklijke Van der Most!
> Lees meer

Onze creatieve studio Most Branded is nog maar net begonnen, maar komt nu al handen te kort. Studio Most Branded inspireert, creëert, verbindt en probeert  betekenisvol te zijn voor de wereld om ons heen. We houden ervan om iets moois te ontwerpen en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!
> Lees meer

Ik heb veel geleerd bij Koninklijke Van der Most. Bijvoorbeeld dat je alles nog een keer moet checken voordat het af is en dat ik om hulp kan vragen. Bovendien was het super gezellig bij ons op kantoor

Anouk-Testimony
Anouk Stagiaire grafisch vormgeving

Ik heb een ontzettend leuke en leerzame periode gehad bij Van der Most. Elke dag zag er weer anders uit, er is altijd wel iets te doen. Tijdens mijn stage heb ik vooral geleerd hoe belangrijk het is om zorgvuldig te werken; één foutje kan grote gevolgen hebben voor het productieproces. Het allerleukste zijn de collega's. Waar je ook loopt, iedereen is vrolijk

Renzo-Testimony
Renzo Stagiaire bedrijfskunde

Naast de uitdagende opdrachten tijdens mijn stage werd ik ook betrokken bij andere leerzame activiteiten zoals: bedrijfsbezoeken, vergaderingen, inkoopgesprekken en nog veel meer! Door de goede begeleiding en de uitdagende opdrachten heb ik snel nieuwe vaardigheden geleerd

Daan-Testimony
Daan Stagiaire bedrijfskunde