ONZE CERTIFICATEN

Wij zijn een Koninklijk bedrijf en continuïteit is prioriteit nummer één. Vanuit dit principe kiezen we voor duurzame oplossingen die écht bijdragen aan een betere balans tussen mens, milieu en winst en hebben we een breed pakket aan certificaten die dit bevestigen. Het bewust zijn van kwaliteit in de breedste zin van het woord heeft ons, inmiddels bijna 120 jaar lang, tot één van de meest toonaangevende bedrijven in de grafische industrie gemaakt!

Klik hier voor ons Duurzaamheidsverhaal

Certificaten

Kwaliteit

ISO/IEC 27001

ISO/IEC 27001, onderdeel van de ISO/IEC 27000-serie, is de internationaal bekende norm voor het Information Security Management System (ISMS). Met dit certificaat tonen we aan dat ons ISMS voldoet aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Vertrouwelijke gegevens van opdrachtgevers en beschikbaarheid en integriteit van informatie zijn binnen onze organisatie gegarandeerd gewaarborgd.

ISO 9001:2015

De internationale eisen van dit kwaliteitsmanagementsysteem bewijst dat we niet alleen kwaliteit leveren, maar ook dat we onze afspraken nakomen.

ISO 12647

Hiermee waarborgen we een optimale, continue en voorspelbare kleurkwaliteit, van digitale proef tot de productie van het drukwerk waardoor we een belangrijke bijdrage leveren aan het bewaken van de huisstijl van onze opdrachtgevers.

Maatschappelijk Ondernemen

CO2-neutrale postbezorging

De CO2-uitstoot die vrijkomt bij het distribueren van de zendingen wordt volledig gecompenseerd.

ISO 14001:2015

Dit is een internationale toegepaste norm om de zorg voor het milieu te integreren in ons managementsysteem.

Duurzaam inkoop

Diensten en producten die we leveren, voldoen aan de duurzaamheidscriteria vastgesteld door het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

FSC

FSC-certificering draagt bij om de wereldwijde ontbossing een halt toe te roepen. FSC-gecertificeerd papier dat we inkopen is daarom afkomstig uit verantwoord beheerde bossen.

ClimateCalc

Koninklijke Van der Most gebruikt ClimateCalc voor het inzichtelijk maken van CO2 emissies en vervolgens te onderzoeken hoe deze te reduceren.

Arbo

ISO 45001

ISO 45001 is een wereldwijd geaccepteerde norm, waarbij de nadruk ligt op gezond en veilig werken. Risico’s in de werksfeer worden geïdentificeerd en geëvalueerd om deze vervolgens te verminderen.

ARBO RI&E GRAFIMEDIA, VERSIE 3

Een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) beschrijft de risico's voor de veiligheid en gezondheid op de werkplek.