DRUKWERK EN REPRO

Drukwerk:
Een gemeente communiceert via verschillende kanalen met haar bewoners. In het geval van een afspraakbevestiging krijgt men een e-mail. De mijn-omgevingen worden gebruikt voor informatie over belastingen en heffingen. Drukwerk en print wordt vaak ingezet wanneer je echt impact wilt maken. Onze grafische producten zijn van hoge kwaliteit en omdat we alles in eigen huis produceren zijn we een betrouwbare leverancier. Onze ontwerpstudio helpt graag bij de opmaak van de items.

Drukwerk voor de ‘dagelijkse’ werkzaamheden: Logopapier, enveloppen, visitekaartjes, kaarten, mappen, formulieren etc..

Promotionele items. Hiermee maak je impact!: Flyers, posters, folders, stickers, brochures, signing, ringmappen, drukwerk voor evenementen.

Premiums: luxe verpakkingsdozen, linten, roll-up banners, beurswanden

Repro:
Een voorbeeld uit de praktijk is dat er vaak enkele multifunctionele printers op de gangen van de gemeentelijke kantoren zijn aanwezig zijn. Deze printers zijn uitstekend geschikt voor het maken van een paar printjes, maar hiervoor geldt vaak een limiet van maximaal 200 afdrukken per opdracht. Wanneer je veel moet printen is het extra handig wanneer je dit kan uitbesteden en het gebonden weer jouw kant opkomt. Scheelt ook dat je geen toners hoeft te vervangen of – in het slechtste geval –  (klein) onderhoud hoeft uit te voeren bij bijvoorbeeld papierverstoringen.

Wij kunnen je helpen bij: het verzorgen van print- en kopieerwerk, inbinden, digitaliseren en verwerken van gangbare communicatie, evenals het beheren van officiële documenten zoals begrotingen, jaarverslagen, beleidsplannen en gemeentelijke vorderingen.
Dit doen we inclusief ophaal- en brengservice. We zijn hierin flexibel; van vaste haal- en aflevermomenten tot 24/7 beschikbaarheid.

Extra: code rood werkzaamheden Sommige opdrachten zijn van vertrouwelijke aard en hebben de status ‘secured printing’. Ons brandportal, de Mostshop, biedt de mogelijkheid tot het invoeren van deze code rood opdrachten. Deze opdrachten voeren we uit in een volledig afgesloten ruimte, de beveiliging vindt plaats middels tweefactorauthenticatie (2FA). Transport vindt plaats middels een met cijfersloten afgesloten transportkist.

Contact
KVDM_icon_vacature_Grafisch specialist

BENIEUWD NAAR AL HET MOOIS DAT WE MAKEN?

Onze grafisch specialist Dennis Dalhuisen (+31 578 699 624) komen graag met je in contact om vragen te beantwoorden.

Dennis Dalhuisen

Grafisch specialist

e: [email protected]
t: +31 578 699 624