Kom met ons werken

We groeien in opdrachten en dienstverlening en zijn daarom op zoek naar nieuwe collega’s! We hebben diverse vacatures en bieden ook uitdagende stage- en afstudeerplekken aan. Bij ons kom je terecht in een hecht en solide familiebedrijf met collega’s die gezelligheid en hard werken goed kunnen combineren. Dankzij de veelzijdige opdrachten en diensten is geen dag hetzelfde!

Onze kernwaarden

Wij zijn een hecht en solide familiebedrijf. We maken hoogwaardige grafische communicatie in eigen huis; van ontwerp tot product, van concept tot levering. Dat doen we natuurlijk duurzaam en op basis van ons vakmanschap. Continuïteit staat bij ons familiebedrijf op één, we bouwen voor de volgende generatie.

Onze kernwaarden zijn verbinding, vitaliteit en vakmanschap.

We verbinden met onze opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers. We werken vaak al jarenlang samen en dankzij die verbinding blijven wij relevant.

 

Vitaliteit is het fundament van een gezonde organisatie. We werken duurzaam voor én aan onze leefomgeving. We zijn een hecht team, kunnen hard werken en hebben plezier in ons werk.

 

Vakmanschap betekent voor ons; écht goed zijn in wat we doen. Van offerte tot levering. We werken voortdurend aan onszelf waardoor we onze opdrachtgevers iedere dag beter kunnen bedienen.

 

Werken bij Koninklijke Van der Most? Neem dan eens een kijkje tussen onze vacatures. Zit er geen passende vacature tussen, maar ben je wel op zoek naar een leuke baan? Stuur dan een bericht naar [email protected] We drinken graag een kop koffie met je.
> Lees meer

Stagelopen bij Koninklijke Van der Most? We hebben doorlopend stage- en afstudeeropdrachten, voor zowel mbo- als hbo-opleidingen. Bij ons leer je door te doen. We ontmoeten je graag om een uitdagende stageopdracht met je te bespreken.
> Lees meer

Werken en leren bij Koninklijke Van der Most? Tijdens de unieke BBL-opleiding machine operator van anderhalf jaar leer je werken met complexe machines. Aan het eind van deze opleiding heb je een mbo-2-diploma op zak en zicht op een vaste baan
> Lees meer