BNR

BNR in bedrijf

Bij BNR In Bedrijf krijg je een kijkje achter de schermen bij ondernemers en kom je te weten hoe het er backstage écht aan toe gaat. BNR In Bedrijf is een combinatie van een wekelijks radioprogramma, een podcast-serie en events.

 

BNR podcast  BNR podcast

BNR In Bedrijf was deze week te gast bij ons in Heerde! Hier spraken we onder andere over hoe Koninklijke Van der Most als gevestigde naam nu verder gaat in deze nieuwe, digitale tijden. Maarten Bouwhuis van BNR interviewt  Marriël van der Most, directeur en eigenaar van Koninklijke Van der Most en Mariël Voogel, strategisch adviseur over innoveren en ondernemerschap.

Klik hier voor de uitzending!

marriel

 

In de zesde podcast van BNR In Bedrijf@Home gaat Maarten Bouwhuis langs bij Marriël van der Most om te praten over hoe zij haar koers bepaalt in deze digitale wereld. Samen met haar vader Cor en achterneef Rob van der Most vormt ze de directie van het bedrijf. In deze tijden van steeds minder print is het het bedrijf genoodzaakt na te denken over de ‘nieuwe envelop’. Hoe houdt ze ruggespraak en laat ze het bedrijf ooit los? Luister naar BNR in Bedrijf@Home!