COMMERCIEEL MANAGER

Heerde

 Minimaal hbo werk- en denkniveau en een aantal jaren werkervaring

40 uur

Delen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Commercieel Manager. Weet jij de doelstellingen van Koninklijke Van der Most om te zetten in concrete resultaten en kun jij ons verkoopteam inspireren en coachen, zodat we klaar zijn voor de toekomst? Lees dan snel verder! 

Wie zoeken wij?

Met jouw enthousiasme en gedrevenheid weet je het beste uit jouw collega’s te halen. Jij weet hoe je mensen kunt motiveren om samen onze opdrachtgevers perfect te bedienen. Dat doe je onder andere door het onderhouden van de contacten met onze relaties en het implementeren van contracten met nieuwe opdrachtgevers.

Op de verkoopafdeling bij Koninklijke Van der Most is het nooit saai, dagelijks werken 30 collega’s om alle aanvragen en opdrachten te behandelen en om onze opdrachtgevers van deskundig grafisch advies te voorzien. De afdeling bestaat uit 4 teams, ieder team heeft z’n eigen specialisme en een teamleider die het eerste aanspreekpunt vormt. Jij stuurt de verkoopteams en accountmanagers aan en weet de doelstellingen om te zetten in concrete resultaten. Bovendien weet je de behoefte van de (potentiële) opdrachtgever te achterhalen en daar commercieel op in te spelen zodat we relevant blijven voor onze opdrachtgevers. Onze nieuwe manager is iemand die enerzijds complexe offerteaanvragen en contractimplementaties kan begeleiden en anderzijds het verkoopteam kan optimaliseren en motiveren bij de veranderende marktvraag.

Hoe maak jij het verschil?

  • HBO werk- en denkniveau of vergelijkbaar door ervaring verkregen;
  • Een flinke dosis aantoonbare commerciële en leidinggevende ervaring;
  • Ervaring met het stellen van doelen en doorvoeren van verbeteringen;
  • Het bewaken van de voortgang van projecten, herkennen van knelpunten, analyseren en verbeteringen aandragen om de voortgang te garanderen;
  • Daadkrachtig, proactief en stressbestendig;
  • Communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Digitaal vaardig in Microsoft Office en diverse ERP systemen (bij voorkeur Microsoft Dynamics);
  • Peoplemanager die anderen weet te stimuleren en te motiveren;
  • Pragmatische instelling en nuchter (slimme doener).

Ons aanbod

Er is ruimte voor eigen initiatief en het toevoegen van expertise aan de organisatie. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen. Daarnaast biedt Koninklijke Van der Most jou een afwisselende en uitdagende functie in een groeiende, innovatieve en informele organisatie met aansprekende opdrachtgevers. Je werkt in een dynamische werkomgeving met ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Laat ons weten waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie en stuur een mail naar [email protected] Wil je nog wat extra info, mail of bel ons: 0578 699600.

Wie zijn wij?

Koninklijke Van der Most is allround grafisch producent en dienstverlener, wij zijn al 120 jaar toonaangevend binnen de grafische industrie. Wij maken grafische producten in eigen huis en verzorgen digitale communicatie, zoals de vormgeving, campagnes en de logistieke afhandeling. Dit doen we samen met 300 collega’s op drie locaties; op ons hoofdkantoor in Heerde, in Beegden en in Deventer.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.