‘Fun’- dag Jonge Mantelzorgers

slagharen
Net als vorig jaar hebben we ook in 2019 een ‘Van der Most Doet’ dag georganiseerd! In 2018 hebben we een steentje bijgedragen aan de lokale ouderen, dit jaar was een andere doelgroep aan de beurt, namelijk de jonge mantelzorgers uit Heerde en omstreken. Jonge mantelzorgers moeten door een ziek familielid veelal taken en zorgen op zich nemen die niet bij hun leeftijd passen. Aangezien deze situatie een grote impact kan hebben op hun leven hebben we een ‘fun’-dag georganiseerd zodat ze hun zorgen even kunnen vergeten. Dit hebben we gedaan in navolging van Veldhuis Advies uit Heerde die dit ook jaarlijks voor haar rekening neemt.

aangeboden door

En waar kan zo’n ‘fun’-dag nu beter plaatsvinden dan in Attractiepark Slagharen?! De reis begon vroeg aangezien we al om 9.00 uur ‘s ochtends verzamelden bij Koninklijke Van der Most aan de Europaweg 7. Vanuit Heerde vertrokken we met een touringcar vol met 41 kinderen, 14 collega’s en 3 begeleiders richting Slagharen. Aangezien het ene hart sneller gaat kloppen van de heftige achtbanen en het andere hart van de ronddraaiende olifantjes hebben we in groepjes genoten van de vele attracties. Na een laatste rondje in de favoriete attractie vertrok de bus weer richting Heerde waar veel kinderen heerlijk hebben geslapen en (waarschijnlijk) gedroomd van de mooie dag!

Deze dag is in samenwerking met de steunpunten mantelzorg uit Heerde (De Plu), Epe (Koppel/SWO) en Hattem (St. Welzijn) georganiseerd. Als u op de hoogte wilt blijven van de activiteiten die speciaal voor mantelzorgers worden georganiseerd in uw gemeente, neem dan contact op met één van de steunpunten:

de plu     stichting welzijn hattem    koppel     swo

 

Gesponsord door: gebo tours