ICT-Manager

Koninklijke Van der Most is allround grafisch producent en dienstverlener, wij zijn al 115 jaar toonaangevend binnen de grafische industrie. Wij produceren grafische producten in eigen huis en verzorgen de dienstverlening rondom communicatie, zoals vormgeving, on- en offline campagnes en de logistieke afhandeling. Dit doen we op drie locaties; op ons hoofdkantoor in Heerde, in Beegden en in Deventer.  

Ter versterking van ons team in Heerde zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

ICT-Manager

Als ICT-Manager heb je een zeer veelzijdige baan en houd je je bezig met het beheren en verbeteren van de gehele ICT-infrastructuur inclusief externe koppelingen met systemen van opdrachtgevers en leveranciers. Je functie is zowel operationeel als adviserend. Je bent constant bezig om verbeteringen in de ICT-omgeving aan te brengen en deze van een optimale beveiliging te voorzien.

Jij pakt met enthousiasme en een nuchtere houding automatiseringsvraagstukken zelfstandig op. Het installeren, testen, beheren, onderhouden en bewaken van zowel netwerken als servers, software en randapparatuur behoren tot je dagelijkse werkzaamheden.

Jouw doel is dat wij als organisatie voorop lopen in de automatisering van processen en we op de hoogte zijn van de nieuwste technische ontwikkelingen. Hierbij word je ondersteund door onze systeembeheerder. Dankzij jouw opgedane werkervaring heb je een brede kennis opgebouwd van gangbare systemen als Microsoft, SQL, VMWare, VEEAM en weet je raad met complexe ICT- infrastructuren in middelgrote omgevingen.

Functie eisen:
Afgeronde opleiding op HBO niveau (ICT-gerelateerd) of vergelijkbaar door ervaring verkregen
Relevante werkervaring
Kennis van hardware zoals switches, werkstations, servers en back-up systemen
Ervaring met Microsoft Navision Dynamics
Kennis van .Net en Webservices
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wij bieden:
Een werkplek binnen een stabiele organisatie in een hecht en betrokken team met goede arbeidsvoorwaarden. Kenmerkend voor ons familiebedrijf zijn de open cultuur, daadkracht en informele sfeer.

Is dit jouw droombaan? Stuur dan voor vrijdag 31 mei je motivatiebrief en CV naar [email protected].