Koninklijke Van der Most sponsort Berghuizerbad

Koninklijke Van der Most sponsort Berghuizerbad met donatie én extra handjes


Koninklijke Van der Most sponsort de komende drie jaar het Berghuizerbad in Wapenveld. Met de donatie van Van der Most is de toekomst van het zwembad een stuk veiliger gesteld.   

De eerste sprong in het diepe, baantjes zwemmen of lekker spetteren en spatteren: wie kent het Berghuizerbad niet? Het zwembad in Wapenveld is al meer dan vijftig jaar een begrip in de regio. Dankzij een fantastische groep vrijwilligers weet Stichting Berghuizerbad het hoofd weliswaar boven water te houden maar extra financiële steun is na een paar moeilijke jaren zeer welkom.

Win-win
Van der Most spreekt van een win-win situatie. ,,Omdat wij het Berghuizerbad sponsoren, blijft het zwembad behouden en kunnen onze medewerkers en hun gezinsleden gratis zwemmen. Zwemmen is gezond en vitaliteit is één van onze kernwaarden. Wie fit en vitaal is werkt met meer plezier en energie.’’ Het motto van het bad is ‘Voor iedereen door iedereen’. Van der Most daagt dan ook andere ondernemers uit de gemeente Heerde uit om een jaarlijkse bijdrage te doen.

‘Hoofdsponsor”
Geb Dokter van Stichting Berghuizerbad is een blij man. ,,Super mooi dat Van der Most dit doet. Het toont de betrokkenheid van dit familiebedrijf bij de gemeente Heerde. Het voelt een beetje alsof we de hoofdsponsor van de eredivisie hebben binnengehaald’’, reageert Dokter enthousiast. ,,Het is fijn dat we op deze wijze iets voor elkaar kunnen betekenen. Dankzij de jaarlijkse donatie kunnen wij weer investeren, blijft het zwembad voor de gemeente Heerde behouden en kunnen medewerkers van Van der Most lekker komen zwemmen.’’

Naast een financiële bijdrage, heeft Van der Most bovendien extra handjes geleverd om klussen in en rondom het zwembad te klaren. Tijdens de actie ‘Van der Most Doet’ hebben medewerkers de speelweide gemaaid, zijn de ramen weer glashelder en liggen de paden langs het bad er weer spik en span bij!

Donateur worden?
Overigens kan iedereen een steentje bijdragen aan de toekomst van het Berghuizerbad. Via de website berghuizerbad.com kun je vaste donateur worden of eenmalig een donatie doen.

Koninklijke Van der Most is allround grafisch producent en dienstverlener, het familiebedrijf is al 117 jaar toonaangevend binnen de Nederlandse maakindustrie. Er worden grafische producten in eigen huis geproduceerd en daarnaast verzorgt het bedrijf de dienstverlening rondom communicatie, zoals vormgeving, on- en offline campagnes en bovendien de logistieke afhandeling. Er werken ruim 300 medewerkers op drie locaties; op het hoofdkantoor in Heerde, in Beegden en in Deventer. In Heerde wordt bovendien een interne BBL-opleiding aangeboden.