QHSE/KAM-COÖRDINATOR

Heerde

 Minimaal hbo werk- en denkniveau en een aantal jaren werkervaring

32-40 uur

Delen

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven QHSE/KAM-coördinator. Een collega die het overzicht bewaakt, procesmatig en gedisciplineerd werkt en die plannen rondom kwaliteit, gezondheid, veiligheid ISO, milieu, informatiebeveiliging en AVG initieert en realiseert. Beschik jij over een gezonde dosis daadkracht en inlevingsvermogen en zie jij een functie binnen een hecht team van betrokken collega’s wel zitten? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

In ons snelgroeiende en innoverende familiebedrijf bouwen we voor de volgende generaties. Als QHSE/KAM-coördinator bij Koninklijke Van der Most werk je continu aan het beter en veiliger maken van processen en situaties in ons bedrijf. Jij zorgt ervoor dat iedereen die bij ons werkzaam is, zich bewust is van veiligheid, effectief handelen, efficiënt werken en voldoet aan wet- en regelgeving. In deze rol werk je zelfstandig en krijg je de ruimte en vrijheid om jouw kennis en kunde toe te passen.

Wie zoeken wij?

Jij bent een daadkrachtige professional die blij wordt van het ontwikkelen, implementeren en verbeteren van beleidsplannen. Ook krijg jij energie van het ondersteunen van onze bedrijfsleiders bij het borgen en naleven van gezonde en veilige arbeidsomstandigheden en milieuaspecten op de werkvloer. Bovendien ben jij in staat ons brede pakket aan certificaten te bewaken en te onderhouden. (ISO/IEC 27001/ISO 9001/ISO 12647/ISO 14001, het keurmerk FSC en Climate Calc).

Zie jij het als uitdaging om QHSE bovenaan de prioriteitenlijst van onze collega’s te krijgen en ben je resultaatgericht, overtuigend en communicatief sterk? Dan zoeken wij jou!

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau of vergelijkbaar door ervaring verkregen;
  • Je hebt relevante trainingen en opleidingen, zoals Lean Six Sigma;
  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent digitaal vaardig in Microsoft Office en diverse ERP systemen;
  • Je hebt ervaring met het begeleiden van interne- en externe audits;
  • Je hebt een ‘hands on’ mentaliteit.

Wat bieden wij?

  • Een fijne werkplek bij een gezonde en stabiele organisatie. Kenmerkend voor ons familiebedrijf zijn de open cultuur, daadkracht en informele sfeer;
  • Een afwisselende en uitdagende functie met ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Veel ruimte voor eigen initiatief en het toevoegen van expertise aan de organisatie.

Geïnteresseerd?

Stuur je cv naar [email protected] en beschrijf kort waarom jij graag met ons aan de slag gaat. Wil je nog extra informatie, mail of bel ons: 0578 699600.

Wie zijn wij?

Koninklijke Van der Most is allround grafisch producent en dienstverlener, wij zijn al 120 jaar toonaangevend binnen de grafische industrie. Wij maken grafische producten in eigen huis en verzorgen digitale communicatie, zoals de vormgeving, campagnes en de logistieke afhandeling. Dit doen we samen met ruim 300 enthousiaste collega’s op drie locaties; in Heerde, Deventer en in Beegden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.