Rotatie offsetdrukker vacature

Wij zoeken een Rotatie offsetdrukker!

Koninklijke Van der Most is allround grafisch producent en dienstverlener, wij zijn al 115 jaar toonaangevend binnen de grafische industrie. Wij produceren grafische producten in eigen huis en verzorgen de dienstverlening rondom communicatie, zoals vormgeving, on- en offline campagnes en de logistieke afhandeling. Dit doen we op drie locaties; op ons hoofdkantoor in Heerde, in Beegden en in Deventer.  

Ter versterking van ons team in Heerde zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

Rotatie offsetdrukker

Taken en Verantwoordelijkheden

Wij zijn op zoek naar een ervaren rotatie offsetdrukker die op onze Vision en Gazelle rotatiepersen kwaliteitsdrukwerk kan vervaardigen voor onze vele nationale en internationale opdrachtgevers. De collega die wij zoeken is vanaf de start zelfstandig inzetbaar, flexibel, kwaliteitsbewust en op zoek naar een nieuwe uitdaging!

 Functie eisen

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur grafisch geschoold
  • Aantoonbare ervaring met rotatie drukpersen
  • Technisch goed onderlegd
  • Nauwkeurig, zorgvuldig en oog voor detail
  • Flexibel
  • Bereid om in tweeploegendienst te werken

Is dit jouw droombaan? Stuur dan voor vrijdag 31 mei je motivatiebrief en CV naar: [email protected].

Wij bieden:

Een werkplek binnen een stabiele organisatie in een hecht en betrokken team met goede arbeidsvoorwaarden. Kenmerkend voor ons familiebedrijf zijn de open cultuur, daadkracht en informele sfeer. Kijk voor meer informatie en het laatste nieuws op onze website www.vandermost.com en social media kanalen!