Breng jouw stem uit! Marriël van der Most – ondernemer van het jaar

Ondernemer van het jaar 2021 regio Zwolle, er kan gestemd worden!

Je hebt het misschien al voorbij zien komen, de nominatie van Marriël van der Most voor ondernemer van het jaar 2021 regio Zwolle! In deze verkiezingen wordt het ondernemerschap beloond en wordt er gekeken naar groei, ambitie, durf en innovatie.

Als Koninklijke van der Most zijn wij trots om de visie van Marriël van der Most op ondernemerschap, de toekomst en het leveren van een bijdrage aan de maatschappij met jou te delen. Marriël is de vierde generatie in ons familiebedrijf dat al bestaat sinds 1904! “Ik erf een rijke historie, maar heb een hele heldere visie op de toekomst”.  Koninklijke Van der Most groeit en we hebben genoeg creatieve ideeën tot bloei en innovatie! Meer informatie: Toekomstvisie & Kernwaarden – Koninklijke Van der Most

Naast de (duurzame) missie bij Koninklijke van der Most draagt Marriël op ook op andere manieren haar steentje bij aan een betere wereld. Zo zet ze zich in voor diverse goede doelen zoals Free a Girl, WarChild en Vluchtelingenwerk Kampen. Als vrouw aan het roer in deze branche en markt hoopt ze impact te kunnen maken en een inspiratiebron te zijn.

Vind jij net als wij dat Marriël ondernemer van het jaar 2021 regio Zwolle moet worden? Breng dan nu jouw stem uit! URL stemmodule: www.regiozwolleconnect.nl

Tijdens Het Regio Zwolle Congres op 9 december 2021 wordt de ondernemer van dit jaar bekend gemaakt. De 10e editie van Het Regio Zwolle Congres is via een livestream te volgen.

Breng jouw stem uit!