Sleutelen aan je value proposition

Dit artikel is verschenen op www.MT.nl – Klik hier voor het originele bericht

Made In NL ontbijt bij Koninklijke Van der Most

SLEUTELEN AAN JE VALUE PROPOSITION

HOE PAS JE JOUW PRODUCTPORTFOLIO AAN AAN DE 21STE EEUW? 65 DIRECTEUREN, MANAGERS EN GENODIGDEN VERZAMELDEN ZICH OP DONDERDAG 28 JUNI IN HEERDE OM OP DIE VRAAG EEN ANTWOORD TE KRIJGEN.

Ze produceren nog altijd miljarden enveloppen en voorlopig zal dat ook wel zo blijven. Want ook al is het einde van de envelop vaak voorspeld, zelfs de beruchte blauwe envelop valt ook in dit digitale tijdperk nog altijd op de mat. Een envelop die in Heerde wordt geproduceerd.

Maar ondertussen probeert Koninklijke Van der Most wel om haar product- en dienstenportfolio uit te breiden (lees ook het stuk: Hoe Koninklijke Van der Most toekomstbestendig wordt). Marriël van der Most, die samen met haar neef en oom de directie voert, maakte de deelnemers van de ontbijtsessie deelgenoot van haar zoektocht naar nieuwe producten en diensten.

De expert van de ochtend was Toni Sfirtsis, consultant bij Bril Innovatie en hoogleraar aan TIAS Businessschool in Tilburg. Sfirtsis benadrukte hoe belangrijk het is om een Value Proposition te ontwikkelen. En dat is géén vage slogan, maar een boodschap waaruit je klant meteen duidelijk wordt wat jouw bedrijf voor hem kan doen.